Hikayemiz

2016’da iki kişiyle başlayan bu yolculuk, yıllar içerisinde dostlarının ve çalışma arkadaşlarının desteği ile büyüdü, değişti, dönüştü. Bugün Oburus 60 kişilik bir ekiple farklı noktalarda hizmet veren bir restoran haline geldi.

Dünya mutfağından lezzetli tarifleri bir araya getirip, kendi dokunuşumuzu ekleyerek lezzetli ve eğlenceli yemeklerle vejetaryenliği ileriye taşımayı hedefledik. 

Müşteri deneyimini sadece yemekle sınırlı olmaktan çıkarıp sıcak, konforlu ve dostane bir ortam yaratmaya büyük önem verdik. 

Ayrıca, bulunduğumuz kasabanın sakinleri, çalışanları ve işletmeleri için sürdürülebilir ve adil bir duruş sergilemeye özen gösteriyoruz. 

Doyurucu yemekler, samimi atmosfer, misafirperverlik, rahatlık ve adil fiyat politikasıyla kalpleri doyuran bir deneyim yaşamanızı diliyoruz. 

Sizler de her zaman yanımızda olarak bu tutkumuzun karşılıksız olmadığını hissettiriyorsunuz. 

Yarımada üzerinde yer alan Oburus Momus’ta muhteşem gün batımı manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Geniş bir kokteyl ve yemek menüsüne sahip olup, sadece rezervasyonla çalışıyoruz. İlk göz ağrımız ve kalbimizde özel bir yere sahip.

Teşekkürler, 

Oburus Ailesi.

Oburus Momus

Vegan & Vegetarian Restaurant in Kaş

Working Hour:
Monday - Sunday: 12.00 - 23.30

Andifli Mah. Adil Akba Sok. No:13 Kaş

Yol tarifi alın